Trollbeads

Aan de fantasie ontsproten en met de hand gemaakt. Elke kraal uit de Trollbeads-collectie is een origineel en authentiek product bedacht door een van hun ontwerpers. Ontstaan uit passie en kunstzinnigheid, gebaseerd op mythologie, astrologie, sprookjes, flora en fauna. Maar ook gewoon op de kleine dingen van elke dag. Herkenbaar voor iedereen. En zo wordt hun kraal jouw kraal. 

Over Trollbeads
Trollbeads is een familiebedrijf dat tevens de schepper is van het originele concept van een kraal aan een armband. Tegenwoordig zie je nog maar weinig traditionele familiebedrijven. De familie Nielsen/Aagaard is echter het levende bewijs dat het nog steeds mogelijk is om als familie een succesvol bedrijf te runnen en dat ook nog eens met veel plezier.

Het originele concept
De combinatie van originaliteit, creativiteit, zeer hoge kwaliteit en liefde voor eigenzinnigheid maakt Trollbeads anders dan andere sieraden. We denken dat de drang tot verzamelen een basisinstinct is. Ons hele leven dragen we herinneringen met ons mee. Trollbeads geeft je de kans symbolen van deze herinneringen bij je te dragen of er gewoon plezier aan te beleven.

Wij genieten van de inspiratie die we van onze klanten krijgen en van de manier waarop zij ons helpen het concept te blijven ontwikkelen. Trollbeads is ontstaan in samenwerking met klanten, toen klanten met het concept kwamen om meerdere kralen aan een armband te doen. Zelfs vandaag nog blijven onze klanten ons inspireren en werkt hun enthousiasme aanstekelijk.

Het idee achter Trollbeads is dat het een kraal aan een armband, collier of oorsieraad is, waarmee je je eigen verhaal kunt maken door naar eigen voorkeur kralen toe te voegen. Je kunt een armband geheel samenstellen op basis van schoonheid, diversiteit of kleur die bij je kleding, je persoonlijkheid of je herinneringen past.

Specificaties
– Glas kralen of zilver
– Edelstenen
– Geen enkele kraal is hetzelfde en heeft haar eigen verhaal

Trollbeads

Bekijk de uitgebreide collectie van Trollbeads bij Juwelier Jonge Poerink.

See it Feel it love it

Contact

Juwelier Jonge Poerink
Telgen 5
7551 CL Hengelo
074-2912160
info@jongepoerink.nl

Openingstijden

Maandag      13.00 uur – 17.30 uur
Dinsdag        09.30 uur – 17.30 uur 
Woensdag    09.30 uur – 17.30 uur
Donderdag   10.00 uur – 20.30 uur
Vrijdag          09.30 uur – 17.30 uur
Zaterdag      09.30 uur – 17.00 uur
Iedere laatste zondag van de maand zijn wij geopend van 12.00 uur – 17.00 uur

Klantenservice