Juwelier Jonge Poerink sinds 1928

Een stukje geschiedenis… Juwelier Jonge Poerink in het hart van Hengelo Overijssel.
In 1928 begon Gerrit Jonge Poerink de zaak aan de Enschedesestraat. Na het bombardement in 1945 is de winkel verplaatst naar de huidige locatie Telgen 5, te Hengelo. In 1971 werd het tijd om het stokje door te geven aan Henk en Hanny Jonge Poerink. Zij hebben de zaak, d.m.v. verschillende verbouwingen, het uitbrengen van merken en collectie, op een top niveau gebracht. Tot 2001 hebben Henk en Hanny samen met hun medewerkers de winkel gerund tot het moment daar was voor de 3e generatie: zoon Jeroen en Judith Jonge Poerink kwamen aan het roer en waren vastbesloten om de zaak met trots voort te zetten. Inmiddels heeft ook dochter Joyce de opleiding in Schoonhoven afgerond.
Daarmee is de 4e generatie een feit. 

Personeel Juwelier Jonge Poerink Judith

Judith Jonge Poerink

Sinds 2001 ben ik de trotse eigenaresse van Juwelier Jonge Poerink in Hengelo. Hiervoor heb ik veel ervaring opgedaan gedurende de periode dat ik werkzaam was als verkoopmedewerkster. Ik vind aandacht voor de klant enorm belangrijk. Daarnaast is ons doel dat de klant zich op zijn/haar gemak voelt en met een tevreden gevoel de zaak verlaat.

Personeel Juwelier Jonge Poerink Joyce

Joyce Jonge Poerink

Sinds 2009 ben ik werkzaam bij Juwelier Jonge Poerink en in 2017 ben ik afgestudeerd als Juwelier aan de vakschool in Schoonhoven. In de toekomst hoop ik de trotse eigenaresse te mogen zijn van deze prachtige zaak. Mijn doel is elke klant de zaak te laten verlaten met een grote glimlach!

Personeel Juwelier Jonge Poerink Liane

Liane Spikkert

Sinds 2000 ben ik werkzaam bij Juwelier Jonge Poerink met veel plezier! Wat ik belangrijk vind is dat de klant zich op zijn/haar gemak voelt en service en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. 

Personeel Juwelier Jonge Poerink Lisette

Lisette Blokhuis

Sinds 1998 ben ik werkzaam als goudsmid/verkoopmedewerkster bij Juwelier Jonge Poerink. Na mijn middenstandsdiploma heb ik de opleiding Goudsmid aan de Vakschool in Schoonhoven voltooid. Het is prachtig om creatief bezig te zijn en daarnaast ook onze klanten te mogen helpen iets moois uit te zoeken voor bijzondere gelegenheden. Dit doe ik al jaren met veel plezier. 

Personeel Juwelier Jonge Poerink Carolien

Carolien Huiskes​

In 1986 ben ik begonnen als verkoopmedewerkster bij Juwelier Jonge Poerink. Door de jaren heen heb ik veel geleerd over het juweliersvak. Mijn werkzaamheden bestaan o.a. uit graveren, etaleren, kleine reparaties, maar voornamelijk verkopen. Met mensen omgaan is echt mijn ding. Bij Juwelier Jonge Poerink werk ik in een gezellig en leuk team.

Personeel Juwelier Jonge Poerink Annemiek

Annemiek Hoornik

Ik ben werkzaam bij Juwelier Jonge Poerink sinds september 2014. Als verkoopmedewerkster werk ik er met heel veel plezier en met een fijn team! Het contact met de klant is voor ons het meest belangrijk. Het mooiste van dit vak is samen met de klant het perfecte sieraad uitkiezen voor iedere gelegenheid.

Personeel Juwelier Jonge Poerink Goudsmid Lisa

Lisa Spikkert

Samen met mijn nicht Joyce Jonge Poerink heb ik gestudeerd aan de Vakschool in Schoonhoven en daar mijn diploma Goudsmid Ondernemer behaald. Ik ontwerp en maak een grote collectie sieraden voor de juwelier. Daarnaast ontwerp ik met/voor klanten sieraden met speciale wensen. Het is een prachtig vak waarin je emotie in een tastbaar sieraad kan leggen voor elke gelegenheid. 

Personeel Juwelier Jonge Poerink Diana

Diana Colijn

Contact

Juwelier Jonge Poerink
Telgen 5
7551 CL Hengelo
074-2912160
info@jongepoerink.nl

Openingstijden

Maandag      13.00 uur – 17.30 uur
Dinsdag        09.30 uur – 17.30 uur 
Woensdag    09.30 uur – 17.30 uur
Donderdag   10.00 uur – 20.30 uur
Vrijdag          09.30 uur – 17.30 uur
Zaterdag      09.30 uur – 17.00 uur
Iedere laatste zondag van de maand zijn wij geopend van 12.00 uur – 17.00 uur

Klantenservice