Saint Maurice trouwringen

De ring, die de liefde bezegeld, heeft altijd al een magische betekenis gehad. Een trouwring is een symbool en een juweel, een waardevol sieraad en een zichtbaar teken van een belofte en verbintenis. Saint Maurice heeft een collectie trouwringen ontworpen die uniek is en kwaliteit en puurheid uitstraalt, de puurheid van een huwelijk. Er zijn net zoveel variaties mogelijk in ringen als er wensen zijn zodat u de ring kunt kiezen die perfect bij u en uw geliefde past.

Opvallende Saint Maurice trouwringen
De mooie trouwringen uit de collectie van Saint Maurice gaan van eenvoudige trouwringen naar zeer opvallende trouwringen. Zo kunt uw kleuren matchen in de ring, of gaan voor een exclusieve trouwringen met diamanten. Deze zullen zeker opvallen!

Exclusieve Saint Maurice trouwringen
Geen trouwring uit de collectie van Saint Maurice ontkomt aan een tikkeltje luxe. Saint Maurice ringen zijn naast gouden ringen ook te vervaardigen in platina of palladium.

De trouwringencollectie van Saint Maurice is zeer gevarieerd: van witgouden trouwringen tot roodgouden trouwringen, alles is mogelijk! Trouwringen van Saint Maurice is een goede keuze voor de ring des levens. De mooie trouwringen uit deze collectie gaan van eenvoudige trouwringen naar zeer opvallende trouwringen.

De trouwringen van Saint Maurice zijn variërend van klassiek elegant of extravagant modern en vervaardigd door Duitse goudsmeden.

Specificaties
– Goud soorten, palladium, platina
– Diamant
– Zirkonia
– Trouwringen
– Dames en heren
– 14krt en 18krt

Bekijk de uitgebreide collectie van Saint Maurice bij Juwelier Jonge Poerink.

See it Feel it love it
Saint Maurice trouwringen

Contact

Juwelier Jonge Poerink
Telgen 5
7551 CL Hengelo
074-2912160
info@jongepoerink.nl

Openingstijden

Maandag      13.00 uur – 17.30 uur
Dinsdag        09.30 uur – 17.30 uur 
Woensdag    09.30 uur – 17.30 uur
Donderdag   10.00 uur – 20.30 uur
Vrijdag          09.30 uur – 17.30 uur
Zaterdag      09.30 uur – 17.00 uur
Iedere laatste zondag van de maand zijn wij geopend van 12.00 uur – 17.00 uur

Klantenservice