Juwelier Jonge Poerink

Juwelier Jonge Poerink in Hengelo Overijssel, specialiseert zich in luxe sieraden en horloges, maar vooral in persoonlijke aandacht. Met een sieraad laat je iets van jezelf zien, een stukje identiteit en persoonlijkheid.

Al onze sieraden en horloges zijn een blijvende aankoop met een verhaal, een herinnering en vooral emotionele waarde. Wij hebben of maken een exclusief en passend sieraad voor u.

Horloge Juwelier Jonge Poerink

Horlogemakers

Uw horloges en klokken worden op deze afdeling secuur en met grote vakkennis gerepareerd. Onze horlogemakers gaan aan de hand van uw instructies omtrent het ervaren probleem zorgvuldig te werk. Reparaties worden zoveel mogelijk uitgevoerd met merkonderdelen. Deze onderdelen worden geplaatst om versleten onderdelen te vervangen zodat uw horloge weer exact op tijd loopt en er weer mooi uit ziet.

Batterij vervangen horloge

Batterijen

Bij de vervanging van batterijen gebruiken we de beste materialen en producten zoals u dat van ons mag verwachten. Een eenvoudige omwisseling van de batterij kan ervoor zorgen dat uw horloge niet meer waterdicht is. Waterdichtheid kan pas worden gegarandeerd nadat alle pakkingen vervangen zijn. Ook zal de kast, kroon en stift gecontroleerd moeten worden. Dit kan inhouden dat deze aanvangen moeten worden als ze niet meer voldoen. Na controle en vervanging gaat het horloge in een drukcilinder om te kijken of er drukverlies is. Indien alles correct is en het horloge de test heeft doorstaan krijg uw horloge een stempel met de tekst ‘Waterdicht’. Echter, waterdichtheid is een momentopname en dienst elk jaar gecontroleerd te worden. 

Goudsmeden

Jonge Poerink ontwerpt en fabriceert unieke persoonlijke sieraden met als uitgangspunt uw ideeën en wensen. In tegenstelling tot wat men zou denken, zeggen de termen edelsmid, goudsmid of zilversmid weinig over het materiaal waarmee de smid werkt, maar des temeer over het eindproduct. Onze goudsmid maakt unieke sieraden van (edel)metalen, eventueel verrijkt met edelstenen en andere materialen. Hierbij worden verschillende technieken gebruikt, zoals smelten, gieten, solderen en zetten. Veel klanten hebben sieraden die niet meer gedragen worden en veilig opgeborgen liggen. Maak een afspraak met onze goudsmid om te bepalen welk sieraad er gemaakt kan worden van de sieraden die u al jaren heeft. Wij herontwerpen ze in overleg met u tot een sieraad waar u dan weer jarenlang draagplezier van heeft.

Repareren en herstellen
Als uw sieraden niet meer mooi glimmen of de fonkeling is uit de stenen dan frissen wij ze voor u op. Het resultaat is verbluffend en uw sieraden zullen er weer uitzien als nieuw. Daarnaast controleren wij bij Jonge Poerink regelmatig de zetting van (edel) stenen zodat u gen stenen verliest. Indien nodig kunnen wij uw zetting herstellen.

Goud inkoop Hengelo juwelier Jonge Poerink

Inkoop Goud

Juwelier Jonge Poerink in Hengelo koopt graag uw gebruikte gouden objecten in. Goud is kostbaar en interessant om te verkopen en onze goudsmeden kunnen het goud gebruiken voor het fabriceren van onze prachtige nieuwe creaties. Bij ons ontvangt u de hoogste prijs voor uw goud en zilver, zoals (kapotte) sieraden, munten en dentaal goud. Wij zorgen voor een transparante en inzichtelijke waardebepaling in een veilige omgeving. U ontvangt direct contant geld of wij storten het bedrag direct op uw bank. De actuele dagprijs van het goud fluctueert continue en wij raden u dan ook aan even bij ons langs te komen. Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor de verkoop van uw goud of kom langs bij Juwelier Jonge Poerink in Hengelo. U kunt een afspraak maken door te bellen 074-2912160 of via e-mail info@jongepoerink.nl

Ringen Juwelier Jonge Poerink

Graveren

Maak de geschenken persoonlijk door deze te graveren! 

U kunt bijvoorbeeld de naam van een pasgeboren kindje graveren of de datum van uw trouwdag. Kiest u voor sier of blokletters? 

Het graveren van geschenken of sieraden wordt verricht door onze eigen graveur. 

Sieraden taxatie Juwelier Jonge Poerink

Taxaties

Uw waardevolle sieraden en horloges hebben niet alleen voor u grote waarde. Bij een inbraak zijn dit ook de voornaamste zaken die worden ontvreemd. U kunt echter de bewijslast richting uw verzekeraar eenvoudiger maken. Neem uw waardevolle horloges en sieraden mee voor een taxatie. Wij stellen vervolgens voor u een taxatierapport op met de actuele waarde. Deze kunt u vooraf aan uw verzekeringsmaatschappij en/of assurantietussenpersoon geven zodat u niet onderverzekerd bent en u bij diefstal de verzekerde waarde krijgt vergoed.

“Een bezoek aan Juwelier Jonge Poerink is een ware beleving!.”

Tijdens het bezoek aan Juwelier Jonge Poerink ben ik geweldig geholpen. Ik werd geadviseerd door professionele medewerksters, de koffie smaakte heerlijk kortom: alles klopte!
Iris Grimberg
Iris Grimberg

Contact

Juwelier Jonge Poerink
Telgen 5
7551 CL Hengelo
074-2912160
info@jongepoerink.nl

Openingstijden

Maandag      13.00 uur – 17.30 uur
Dinsdag        09.30 uur – 17.30 uur 
Woensdag    09.30 uur – 17.30 uur
Donderdag   10.00 uur – 20.30 uur
Vrijdag          09.30 uur – 17.30 uur
Zaterdag      09.30 uur – 17.00 uur
Iedere laatste zondag van de maand zijn wij geopend van 12.00 uur – 17.00 uur

Klantenservice