Juwelier Jonge Poerink

Juwelier Jonge Poerink in Hengelo Overijssel, specialiseert zich in luxe sieraden en horloges, maar vooral in persoonlijke aandacht. Met een sieraad laat je iets van jezelf zien, een stukje identiteit en persoonlijkheid.

Al onze sieraden en horloges zijn een blijvende aankoop met een verhaal, een herinnering en vooral emotionele waarde. Wij hebben of maken een exclusief en passend sieraad voor u.

Personeel Juwelier Jonge Poerink Goudsmid Lisa

Meesterstuk Lisa Spikkert

Meesterstuk Lisa

Een juwelier en in het bijzonder een echte goudsmid, smeed niet alleen sieraden van goud en zilver, maar werkt vooral met emoties. Denk hierbij aan het ontwerpen van een nieuw sieraad, trouwringen, een herdenkingssieraad of het verwerken van erfstukken in een nieuw sieraad.

Lisa Spikkert

Creatief zijn en met handen werken is prachtig, dat wist ik al toen ik erg jong was. Na mijn havo diploma gehaald te hebben was het verstandig om een HBO opleiding te gaan doen, dat raadde iedereen mij aan, maar daar lag mijn gevoel totaal niet. Ik heb op het laatste moment gekozen om te studeren in Schoonhoven en op de Vakschool de opleiding; Goudsmid Ondernemer te volgen. Na 2 jaar gestudeerd te hebben, heb ik een jaar stage gelopen bij een reparatie atelier en heb ik het “echte” vak goudsmeden geleerd. Daar deed ik vooral veel reparaties, maar ze zeiden; als je alles kunt repareren, kun je ook alles nieuw maken! Aan het einde van het laatste schooljaar heb ik mijn meesterstuk gemaakt, en hiermee de opleiding afgerond, daarmee kreeg ik het diploma Goudsmid Ondernemer.

Sinds ik werkzaam ben bij Juwelier Jonge Poerink ontwerp ik sieraden mèt en zonder edelstenen, en ligt er inmiddels een mooie handgemaakte collectie gouden sieraden bij ons in de juwelier. Extra bijzonder is het maken van speciale sieraden, dat is het ontwerpen en smeden voor klanten met goud/ zilver van emotionele waarde en bijzondere edelstenen met emotionele waarde. Samen met de klant ontwerpen we dan ook de meest prachtige sieraden!

Ik ontwikkel mij elke dag als goudsmid en het blijft een bijzonder mooi beroep om met dierbare sieraden, emoties van klanten, bijzondere edelmetalen en  edelstenen te werken. Vieze handen aan het einde van de dag is dan ook zeker niet erg!


Ik hoop u binnenkort in onze juwelier te mogen ontvangen, ik ben benieuwd naar uw verhaal bij uw (nieuwe) sieraad. 

Lisette Blokhuis

Als je over sieraden praat, praat je over emotie. Dit is waar mijn vak voor 90% uit bestaat en waar ik vaak mee te maken krijg. 

Of het nou gaat om het veranderen van een trouwring, het repareren van een dierbaar sieraad of taxaties uit een erfenis, er zit altijd een blijvende herinnering aan het sieraad. 

Een passend sieraad voor bijzondere momenten
Samen met de klant tot een ontwerp komen is een leuk proces, zo kan er voor elke gelegenheid een passend sieraad ontworpen worden. Daarnaast kan er een nieuw sieraad gemaakt worden van gouden sieraden uit een sieraad die niet meer gedragen wordt of uit een erfenis.

Reparaties
Elke reparatie is verschillend en soms een uitdaging. Geen enkel sieraad is hetzelfde en niemand slijt sieraden op dezelfde manier. Ook verborgen gebreken worden bij Juwelier Jonge Poerink in orde gemaakt. Omdat sieraden aan slijtage onderhevig zijn is het nodig om deze te onderhouden. Het is prachtig om een sieraad te mogen repareren en op te frissen zodat het er weer als nieuw uitziet en het sieraad weer veel jaren met plezier gedragen kan worden. Edelmetaal slijt, maar er is altijd weer iets prachtigs van te maken. Het doel is dan ook dat elke klant met een tevreden gevoel de juwelier verlaat.


Ik hoop u snel te mogen verwelkomen, ik ontvang u graag met een kop koffie, samen komen we tot een prachtig sieraad, speciaal voor u!

Personeel Juwelier Jonge Poerink Lisette

Unieke sieraden voor ieder moment

Video Goudsmeden

Contact

Juwelier Jonge Poerink
Telgen 5
7551 CL Hengelo
074-2912160
info@jongepoerink.nl

Openingstijden

Maandag      13.00 uur – 17.30 uur
Dinsdag        09.30 uur – 17.30 uur 
Woensdag    09.30 uur – 17.30 uur
Donderdag   10.00 uur – 20.30 uur
Vrijdag          09.30 uur – 17.30 uur
Zaterdag      09.30 uur – 17.00 uur
Iedere laatste zondag van de maand zijn wij geopend van 12.00 uur – 17.00 uur

Klantenservice