Diamonfire sieraden

Diamonfire

Diamonfire staat voor de onweerstaanbare kracht van een exclusief sieraad. Van casual chic tot overweldigende glamour… Diamonfire heeft altijd de perfecte finishing touch voor uw look, geïnspireerd op de betoverende schittering van een diamant.

De geschiedenis van het juwelenmerk Diamonfire, gaat terug tot het begin van de jaren zeventig. De jonge Burkhard Müller heeft een missie. Hij is als een blok gevallen voor het vakmanschap van de grote diamanthuizen en wil de schitterende uitstraling van een exclusief diamanten juweel toegankelijk maken voor iedereen met gevoel voor stijl en kwaliteit. Maar dan zonder het verheven prijskaartje.

Door de diamantslijptechniek toe te passen op alleen de mooiste en zuiverste zirkonia weet hij het vuur van de diamant te vangen in een betaalbaar materiaal. Ook het zilver geeft hij de ‘diamond treatment’ door te kiezen voor een extra hoog gehalte zilver. Voor een prachtige kleur en tikkeltje extra bescherming laat hij vervolgens drie lagen edelmetaal over het zilver aanbrengen waardoor zijn zilveren sieraden een unieke luxe uitstraling krijgen. Ook qua ontwerp laat hij zich inspireren door de klassieke en hedendaagse diamanten juwelen. Diamonfire is geboren.

Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een wereldwijde speler en creëert Burkhard Müller met dezelfde passie als waarmee hij het familiebedrijf ooit startte nog steeds de meest betoverende sieradencollecties… Inspired by diamonds.

Bekijk de uitgebreide collectie van bovenstaande lijnen bij Juwelier Jonge Poerink.

See it Feel it love it

Contact

Juwelier Jonge Poerink
Telgen 5
7551 CL Hengelo
074-2912160
info@jongepoerink.nl

Openingstijden

Maandag      13.00 uur – 17.30 uur
Dinsdag        09.30 uur – 17.30 uur 
Woensdag    09.30 uur – 17.30 uur
Donderdag   10.00 uur – 20.30 uur
Vrijdag          09.30 uur – 17.30 uur
Zaterdag      09.30 uur – 17.00 uur
Iedere laatste zondag van de maand zijn wij geopend van 12.00 uur – 17.00 uur

Klantenservice