Het ultieme cadeau voor uw geliefden maar ook voor u zelf. Sieraden hebben voor veel mensen een symbolische of emotionele waarde . Vaak heeft dit te maken met het moment van aanschaf en zeker met de persoon die het aangeschaft heeft. Onze sieraden vertellen een verhaal bij een huwelijk, de geboorte van een kind, een behaald doel of ieder ander waardevol moment.

''Van de mooiste dag van je leven is de trouwring een blijvende herinnering''

De trouwring is een eeuwige cirkel. Net als de tijd heeft de trouwring geen begin of eind en symboliseert daarmee de eeuwigdurende verbondenheid van geliefden.   

Wij bieden u keuze uit een uitgebreid assortiment trouwringen van bekende merken als Rauschmayer, Saint Maurice en Edel Design. U kunt er ook voor kiezen om samen met onze goudsmeden een eigen ontwerp te maken of te kiezen voor edelstenen met een symbolische waarde. De robijn als symbool van het hart, de saffier als reflectie van de hemel, de diamant als baken van onverwoestbare liefde of aquamarijn voor een gelukkig huwelijksleven.

Uw ringen worden in ons atelier gegraveerd met elkaars naam en/of de datum van de trouwdag.  

Geboren om voor altijd lief te hebben

Is er een kindje geboren in uw familie of vriendenkring? Een prachtig moment om de familie te feliciteren. Maar wat geef je cadeau?

In onze winkel hebben wij een uitgebreid assortiment in kindergeschenken.

De geschenken kunnen wij uiteraard voor u graveren. Dit doen wij direct in ons eigen atelier.

Een afscheid doet pijn. Juwelier Jonge Poerink ontwerpt met zorg unieke sieraden ter nagedachtenis van uw geliefde. In een zorgvuldig proces bespreken wij de opties met u om zo het perfecte herdenkingssieraad te ontwerpen. De materiaalkeuzes zijn uitgebreid en u houdt zelf de regie.

Ervaring heeft ons geleerd dat een herdenkingssieraad troost biedt en dat u met een sieraad uw dierbare letterlijk en figuurlijk dichtbij u kunt dragen. De mogelijkheden zijn divers en subtiel.

Goudsmid Juwelier Jonge Poerink

Of het nu de allereerste oorbellen van uw kind zijn, uw eigen eerste gaatjes of dat u al meerdere gaatjes hebt, het schieten van gaatjes voor de eerste keer kan best spannend zijn. Daarom vinden we het belangrijk om hier aandacht en tijd aan te besteden. Voor gaatjes schieten is een afspraak maken niet nodig.

Tijdens onze openingstijden heeft u alle tijd om een keuze te maken uit een ruim assortiment van schietoorbellen van chirurgisch staal of titanium. Wij hebben zilver en goudkleurige oorbellen in verschillende maten en vormen, met of zonder steentjes in verschillende kleuren. Nadat de keuze gemaakt is zetten wij stipjes op de oorlellen waarna de schietoorbellen met een speciale tang gezet worden. De oorbellen die u gekozen heeft, zitten dan ook direct in de oren.

Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd even bellen.

Ringen Juwelier Jonge Poerink

Graveren

Maak de geschenken persoonlijk door deze te graveren! 

U kunt bijvoorbeeld de naam van een pasgeboren kindje graveren of de datum van uw trouwdag. Kiest u voor sier of blokletters? 

Het graveren van geschenken doen onze eigen goudsmeden in ons eigen atelier.

Contact

Juwelier Jonge Poerink
Telgen 5
7551 CL Hengelo
074-2912160
info@jongepoerink.nl

Openingstijden

Maandag      13.00 uur – 17.30 uur
Dinsdag        09.30 uur – 17.30 uur 
Woensdag    09.30 uur – 17.30 uur
Donderdag   10.00 uur – 20.30 uur
Vrijdag          09.30 uur – 17.30 uur
Zaterdag      09.30 uur – 17.00 uur
Iedere laatste zondag van de maand zijn wij geopend van 12.00 uur – 17.00 uur

Klantenservice