Over ons

Naast onze uitgebreide collectie sieraden en horloges bieden wij u de mogelijkheid om uw eigen creativiteit tot leven te laten komen. Of het nu gaat om een herdenkingssieraad, het vermaken van bijvoorbeeld een trouwring of een totaal nieuw sieraad, u bent bij ons aan het juiste adres.

Goudsmid
De reparaties van al uw goud- en zilverwerk wordt op onze afdeling secuur en met grote vakkennis gerepareerd. De sieraden worden gecontroleerd op mankementen. Na vaststelling wordt het sieraad zorgvuldig gerepareerd. Na reparatie worden de sieraden speciaal behandeld zodat ze er weer (bijna) als nieuw uitzien.

Onze goudsmeden hebben natuurlijk meer in huis. Wij willen u graag voorzien van een sieraad dat uzelf of samen met ons heeft ontworpen. Het ontwerp van het sieraad wordt dan uitgewerkt naar een uiteindelijk schitterend sieraad.

Tevens maken ze van sieraden van uw dierbare een memorabel aandenken, willen ze graag een of meerdere briljantje(s) bij zetten in het sieraad van uw geliefde bij elke waardevolle gebeurtenis. Heeft uw club een jubileum en iets uit te reiken aan een lid of meerdere leden smeden ze het logo van uw club als opsteker, of indien gewenst de initialen van deze persoon. U kunt ook uw bedrijfslogo in edelmetaal laten gieten en zo uw waardevolle werknemers laten uitblinken. Kortom vraag naar alle mogelijkheden u zult versteld staan.

Horlogemaker
De reparaties van al uw horloges en klokken worden op deze afdeling secuur en met grote vakkennis gerepareerd. De horloges worden vooraf bekeken op eventuele uitval zodat de onderdelen besteld kunnen worden bij de diverse leveranciers. Deze onderdelen worden gebruikt om uw horloge weer exact te laten lopen en/of uw horloge er weer toonbaar te laten uitzien. Eventueel worden de horloges totaal gerenoveerd zodat u er weer jaren plezier van zult hebben.