Goudsmeden

Wij ontwerpen, maken en fabriceren uw eigen persoonlijke sieraden. Uitgangspunt zijn uw ideeën en wensen. Als u hulp nodig heeft bij het ontwikkelen kunt u op ons rekenen. Samen maken we uw persoonlijke sieraden. Wij zijn ook gespecialiseerd in het veranderen van uw sieraden die u al jaren heeft. Nu liggen ze wellicht in uw kluisje opgeborgen omdat het uw smaak niet is en daardoor nooit gedragen wordt. Wij herontwerpen ze in overleg met u tot een sieraad waar u jarenlang draagplezier van heeft. Glimmen uw sieraden niet meer en is de fonkeling uit de stenen? Laat ons uw sieraden dan opfrissen. Uw zult verrast zijn van het resultaat. Uw sieraden zullen er weer uitzien als nieuw! Het controleren van stenen in de zettingen is dagelijks werk voor ons. Zorg ervoor dat u de zettingen met enige regelmaat laat controleren zodat u geen stenen verliest. Indien nodig kunnen wij uw zetting herstellen.

Horlogemakers

Uw horloges en klokken worden op deze afdeling secuur en met grote vakkennis gerepareerd. Onze horlogemakers gaan aan de hand van uw instructies omtrent het ervaren probleem zorgvuldig te werk. Reparaties worden zoveel mogelijk uitgevoerd met merkonderdelen. Deze onderdelen worden geplaatst om versleten onderdelen te vervangen zodat uw horloge weer exact op tijd loopt en er weer toonbaar uit ziet.

Horloge Batterijen

Bij de vervanging van batterijen gebruiken we de beste materialen en producten zoals u dat van ons mag verwachten. Een eenvoudige omwisseling van de batterij kan ervoor zorgen dat uw horloge niet meer waterdicht is. Waterdichtheid kan pas worden gegarandeerd nadat alle pakkingen vervangen zijn. Ook zal de kast, kroon en stift gecontroleerd moeten worden. Dit kan inhouden dat deze vervangen moeten worden als ze niet meer voldoen. Na controle en vervanging gaat het horloge in een drukcylinder om te kijken of er drukverlies is. Indien alles correct is en het horloge de test heeft doorstaan krijgt uw horloge (op de reparatiebon) een stempel met de tekst WATERDICHT.

Taxaties

Uw waardevolle sieraden en horloges hebben niet alleen voor u grote waarde. Bij een inbraak zijn dit ook de voornaamste zaken die worden ontvreemd. U kan echter de bewijslast richting uw verzekeraar eenvoudiger maken. Neem uw waardevolle horloges en sieraden mee voor een taxatie. Wij stellen vervolgens voor u een taxatierapport op met de actuele waarde. Deze kunt u vooraf aan uw verzekeringsmaatschappij en/of assurantietussenpersoon geven zodat u niet onderverzekerd bent en u bij diefstal de verzekerde waarde krijgt vergoed.