Eigen atelier

goudsmit

Goudsmeden

Wij ontwerpen, maken en fabriceren uw eigen persoonlijke sieraden. Uitgangspunt zijn uw ideeën. Als u hulp nodig heeft bij het ontwikkelen kunt u op ons rekenen. Samen maken we uw persoonlijke sieraden. Wij zijn ook gespecialiseerd in het veranderen van uw sieraden die u al jaren heeft. Nu liggen ze in uw kluisje te wachten en u wilt ze niet meer dragen. Wij herontwerpen ze in overleg met u tot een sieraad waar u jaren lang draagplezier van heeft. Glimmen uw sieraden niet meer en is de fonkeling uit de stenen. Laat ons uw sieraden opfrissen. Uw zult verrast zijn. Uw sieraden zullen en weer uitzien als nieuw. Het controleren van stenen in de zettingen is dagelijks werk voor ons. Zorg ervoor dat u de zettingen met enige regelmaat laat controleren zodat u geen stenen zult verliezen. Indien nodig kunnen wij uw zetting weer helemaal up to date maken.
horlogemaker

Horlogemakers

Uw horloges en klokken worden op deze afdeling secuur en met grote vakkenis gerepareerd. Onze horlogemakers gaan aan de hand van uw klacht zorgvuldig te werk. Reparaties worden zoveel mogelijk uitgevoerd met merkonderdelen. Deze onderdelen worden gebruikt zodat uw horloge weer exact op tijd loopt en er weer toonbaar uit ziet.
batterij vervangen van een horloge

Jeniffer

Bij de vervanging van batterijen gebruiken we de beste materialen en producten zoals u dat van ons mag verwachten. Een eenvoudige omwisseling van de batterij kan ervoor zorgen dat uw horloge niet meer waterdicht is. Waterdichtheid kan pas worden gegarandeerd nadat alle pakkingen vervangen zijn. Ook zal de kast, kroon en stift gecontroleerd moeten worden. Dit kan inhouden dat deze vervangen moeten worden als ze niet meer voldoen. Na controle en vervanging gaat het horloge is een drukcylinder om te kijken of er drukverlies is. Indien alles correct is en het horloge de test heeft doorstaan krijgt uw horloge (op de reparatiebon) een stempel met de tekst WATERDICHT.
taxatie

Taxaties

Uw waardelvolle sieraden en horloges hebben niet alleen voor u grote waarde. Het ontvreemden van deze spullen is dan ook schering en inslag. Wij kunnen u de discussie met de verzekering een stuk eenvoudiger maken. Naar aanleiding van uw getoonde sieraden en horloges maken wij voor u een taxatierapport met de actuele waarde. Deze kunt u vooraf aan uw verzekering(sagent) geven zodat u nooit ondervezekerd bent en bij diefstal er zeker van bent van de juiste waarde.

Top